La Difference
Over ons
Receptie
In de ontvangstruimte bieden wij u de mogelijkheid producten te testen en aan te schaffen.

Schoonheidssalon
Een optimale en verantwoorde verzorging is de basis van een gave en zuivere huid. Neem regelmatig een schoonheidsbehandeling die huid- en lichaamsfuncties verbeterd. Ook hangt de conditie van uw huid voor een groot deel af van de juiste schoonheidsproducten. Wij gebruiken producten van het Franse cosmetica topmerk. “Matis Paris” , effectief, hypoallergeen getest en samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Ook beschikken wij over Deynique Cosmetics, producten op basis van Aloë Vera plant, herstellend, ontgiftend en reminieraliserend

Zonnenbank
De Q-vision zonnetunnels geven u een natuurlijke, intensieve bruining. Deze zonnebanken hebben een ingebouwde body-cooler en een gezichtsbruiner voor extra pigmentatie. Niet elk huidtype is hetzelfde, daarom vertellen wij u precies wat u moet doen en hoe lanf u van de zonnebank gebruik kunt maken.

Manicure
Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. Het ptrygium en de dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen er kunstnagels op de natuurlijke nagels geplakt worden of de natuurlijke nagels kunnen gelakt worden.